Architectenbureau BNA
Goede stukken alleen zijn vaak niet genoeg voor een optimaal resultaat. Ben Kraan Bouwmanagement is onze dienstverlening specifiek gericht op proces- en projectmanagement, bouwbegeleiding, bouwkostenmanagement, directievoering en ondersteuning van de opdrachtgever. Het bouwmanagement neemt hierbij een onafhankelijke positie in ten opzichte van de architect en verricht deze diensten ook voor projecten waar wij als ontwerper niet direct bij betrokken zijn.

Uitwerking voor de uitvoering.

BouwmanagementVoor een goed verloop van de bouw zullen de diverse onderdelen van het gebouw moeten worden uitgewerkt. Dit betekent dat er werktekeningen en specificaties moeten worden gemaakt. Veel zaken zullen worden geprefabriceerd en op de bouw zullen alle onderdelen moeten passen en op een goede manier op elkaar aansluiten. Ook de installaties zullen op een goede manier met de bouwkundige componenten moeten samengaan. Dit uitzoeken, uittekenen en coördineren doen wij voor praktisch alle bouwplannen waar wij het ontwerp voor gemaakt hebben.

Bouwbegeleiding.

Bij bouwbegeleiding door een Ben Kraan Projectleider wordt de coördinatie en uitvoering van uw bouwwerkzaamheden geheel uit handen genomen. Overleg tijdens de bouw met contractpartners en overheden wordt door hen georganiseerd. Dit resulteert in duidelijk en professioneel werkoverleg dat de samenwerken tussen alle partners bevordert.  Wij maken de verslagen en informeren u over de voortgang van de bouw.