Kaaspakhuis Vandersterre, Bodegraven

Kaaspakhuis Vandersterre, Bodegraven

Kaaspakhuis Vandersterre Deze geconditioneerde bedrijfshal is toegevoegd aan het Vandersterre-complex in bodegraven. Wij hebben de gelegenheid gegrepen om er ook een landmark van te maken.    Locatie: Bodegraven Projecttype: Nieuwbouw Bedrijfsgebouw Opgeleverd: 2020  ...
Makelaarskantoor Vreeken & Meijer, Bodegraven

Makelaarskantoor Vreeken & Meijer, Bodegraven

Makelaarskantoor Vreeken & Meijer Met eenvoudige ingredienten  hebben we voor dit bedrijf een nieuw visitekaartje ontworpen. Locatie: Bodegraven Projecttype: Winkel Opgeleverd: 2017  ...
Rabobank Maliebaan, Utrecht

Rabobank Maliebaan, Utrecht

Oude situatie Oude situatie Inspiratie Herinrichting Rabobank Maliebaan De opdrachtgever vroeg een interieur met meer sfeer en flexibele gebruiksmogelijkheden dan de bestaande, nogal minimalistische inrichting. Wij hebben ons laten inspireren door de historische villa die het hart vormt van het huidige complex. Hier bevindt zich de betimmerde “herenkamer”  die als basis heeft gediend voor de vormgeving van de nieuwe interieurelementen. Hiermee is ook ruimte gemaakt voor een uitgebreide groenvoorziening met als hoogtepunt een ruimtelijke structuur die door het atrium een verbinding vormt tussen de verdiepingen.      Locatie: Utrecht Projecttype: Herinrichting kantoorgebouw Opgeleverd: 2020  ...
Rabobank Brugstraat, Bodegraven

Rabobank Brugstraat, Bodegraven

  Rabobank Brugstraat De Rabobank Bodegraven is in 2019 verhuisd naar een gerenoveerd historisch pand aan de Brugstraat. Van het originele interieur van deze voormalige apotheek van rond de eeuwwisseling was helaas niets over, maar wij hebben ons bij dit nieuwe interieur toch laten inspireren door deze periode. Daarnaast was er bij de keuze van materiaal en meubilair extra aandacht voor hergebruik en circulariteit.        Locatie: Bodegraven Projecttype: Bankwinkel Opgeleverd: 2019    ...
Rabobank Thebe, Hilversum

Rabobank Thebe, Hilversum

  Rabobank Thebe, Hilversum Door een interne verhuizing werd ons gevraagd enkele verdiepingen van het Rabobank kantoor  aan de Thebe opnieuw in te richten. Rekening houdend met de wensen van de gebruikers hebben wij een groene en huiselijke omgeving ontworpen, met plaats voor onspanning, ontmoeting en brainstormsessies.          Locatie: Hilversum Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2019    ...