Woning Van Der Valk Boumanlaan, Woerden

Woning Van Der Valk Boumanlaan, Woerden

Woning Van Der Valk Boumanlaan Deze nieuwbouwwoning is gelegen in een uitbreidingswijk uit de dertiger jaren. Dit ruime huis strekt zich uit tot in de tuin en is vormgegeven in passende stijl. Locatie: Woerden Projecttype: Woning Opgeleverd: 2012  ...
Rabobank vestiging Crimpenhof, Krimpen a/d IJssel

Rabobank vestiging Crimpenhof, Krimpen a/d IJssel

Rabobank Crimpenhof, Bankwinkel Deze bankwinkel is gelegen binnen een overdekt winkelcentrum en was daardoor erg donker. Met lichte kleuren, ruimtelijke en groene accenten en een deels verlicht plafond hebben we het toch aantrekkingskracht kunnen geven. Locatie: Krimpen aan de IJssel Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2012  ...
Rabobank vestiging Schakelstede, Nieuwegein

Rabobank vestiging Schakelstede, Nieuwegein

Rabobank vestiging Schakelstede De vernieuwing van dit bankfiliaal tegenover winkelcentrum City Plaza heeft een laagdrempelige bankwinkel opgeleverd. Onze Architecten hebben hier met lichte en transparante materialen en beheerst kleurgebruik een uitnodigende voorziening gerealiseerd die zowel zakelijke als particuliere klanten aanspreekt. Volledige foto impressie >> Locatie:  Nieuwegein Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2012...
Crown Storage Center, Alphen a/d Rijn

Crown Storage Center, Alphen a/d Rijn

Crown Storage Center Wij realiseerden dit opslaggebouw op industrieterrein Leidse Schouw. De individuele opslagunits zijn per autolift bereikbaar en daarmee ook geschikt voor de opslag van bijvoorbeeld boten, aanhangers of old-timers . De vormgeving is afgestemd op toekomstige (kantoor-) ontwikkelingen op dit bedrijventerrein.   Locatie: Leiden Projecttype: Bedrijfsgebouw Opgeleverd: 2012...
Cultuurcentrum Brinkhuis, Laren

Cultuurcentrum Brinkhuis, Laren

Cultuurcentrum Brinkhuis Dit voormalige eind 19e eeuwse klooster, een rijksmonument, was na langdurig gebruik als cultureel centrum De Warrekam toe aan renovatie en uitbreiding. In opdracht van de Rooms Katholieke Parochie, de eigenaar van het gebouw, en in nauwe samenwerking met de Gemeente Laren is het gebouw door ons verbouwd en uitgebreid tot het Brinkhuis Cultuurcentrum. Een uitbreiding met de bibliotheek voegt zich met ronde vormen in de tuin. Bestaand en nieuw, historisch en modern zijn als contrast zichtbaar gehouden, terwijl het geheel met hoogte, licht en ruimte verenigd wordt. Een compleet foto impressie is te vinden op onze Flickr pagina over Cultuurcentrum Brinkhuis >>   Locatie: Laren Projecttype: Cultuurcentrum Opgeleverd: 2012...