Rabobank Laren

Rabobank Laren

Bestaande situatie   Rabobank Pop -Up Store Door een nieuwe ontwikkeling op de plaats van het bestaande bankkantoor was een tijdelijke oplossing gewenst in de vorm van een po-up store bankwinkel in een bestaande winkelruimte. Om ingrepen in de (gehuurde) ruimte te beperken is gekozen de ruimte zoveel mogelijk vorm te geven door een centraal geplaatst meubel. Daarnaast is zorgvuldig gekeken welke ingredienten aan techniek en meubilering konden worden ingevuld met hergebruikte items.       Locatie: Laren Projecttype: Bankwinkel Opgeleverd: 2018    ...
Rabobank Bussum

Rabobank Bussum

  Rabobank Bussum Met het reorganiseren van de vestiging en de introductie van een nieuw service-concept onstond de behoefte de bankhal opnieuw vorm te geven. Wij hebben die gelegenheid aangegrepen om de nogal luidruchtige en ongestructureerde ruimte een nieuwe helderheid en focus te geven met minimale bouwkundige ingrepen.       Locatie: Bussum Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2018    ...
Rabobank Emmeloord

Rabobank Emmeloord

  Rabobank Emmeloord Voor deze Rabobank hebben wij een nieuwe hal en werkgebied ontworpen. Met kleur, meubilering en aankleding zijn herkenbare verblijf- werk- en overlegplekken gemaakt binnen een amorfe bestaande structuur. Zie ook de volledige fotoset op onze Flickr site >>       Locatie: Emmeloord Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2017    ...
Rabobank Helmond

Rabobank Helmond

  Rabobank Helmond Bankhal en kantoren van deze Rabobank zijn vernieuwd. Een lichte, kleurrijke en open uitstraling verwelkomt de klanten. Verschillende verblijf en overlegplekken met een informeel karakter zorgen voor en vriendelijk en informeel karakter  Zie ook de volledige fotoset op onze Flickr site >>       Locatie: Helmond Projecttype: Bankkantoor Opgeleverd: 2016    ...
Rabobank Colmschate, Deventer

Rabobank Colmschate, Deventer

Oude situatie Oude situatie Rabobank Colmschate, Deventer Dit kleine bankkantoor konden wij met bescheiden middelen geheel anders structureren. Door een aangepast serviceconcept was er behoefte aan een duidelijke ruimteverdeling op een beperkt oppervlak. Met licht en vorm hebben wij de plekken en meubelen voor receptie, advies en wachten uitnodigend en aantrekkelijk gemaakt.   Locatie: Deventer Projecttype: Renovatie Bankantoor Opgeleverd: 2015  ...