A-ware Kaasexperience, Lopik

A-ware Kaasexperience, Lopik

A-ware Experience, Lopik Voor Kaasbedrijf A-ware hebben wij de receptie en een presentatieruimte ingericht. Hierbij is vorm gegeven aan productdisplays, mediadragers en een historische tijdlijn van het bedrijf. Met relief, contrast en textuur hebben we van deze eenvoudige ruimte een belevenis gemaakt.    Locatie: Lopik Projecttype: Interieur utiliteitsbouw Opgeleverd: 2021  ...
Herinrichting interieur Conscia, Gouda

Herinrichting interieur Conscia, Gouda

Herinrichting kantoor Conscia, Gouda Om ook jongere werknemers aan te spreken en de ruimte breder inzetbaar te maken hebben wij voor IT netwerkbedrijf Conscia het bedrijfsrestaurant heringericht. Ook de centrale hal is aangepakt met maatregelen voor een warmer sfeer en betere akoestiek.      Locatie: Gouda Projecttype: Herinrichting kantoorgebouw Opgeleverd: 2020  ...
Belevingscentrum Het Kaaspakhuis, Woerden

Belevingscentrum Het Kaaspakhuis, Woerden

Belevingscentrum Het Kaaspakhuis Dit kaaspakhuis herbergt na een grondige renovatie en verbouwing niet alleen meer kaas. Het is een compleet belevingscentrum geworden met o.a. museum, demonstratie-kaasmakerij, winkel en VVV kantoor. Voorlichting over het kaasbedrijf en promotie van Woerden als Kaasstad staan hierbij voorop. (tentoonstellingsinrichting door MMEK)     Locatie: Woerden Projecttype: Publiek gebouw Opgeleverd: 2017...
Makelaarskantoor Vreeken & Meijer, Bodegraven

Makelaarskantoor Vreeken & Meijer, Bodegraven

Makelaarskantoor Vreeken & Meijer Met eenvoudige ingredienten  hebben we voor dit bedrijf een nieuw visitekaartje ontworpen. Locatie: Bodegraven Projecttype: Winkel Opgeleverd: 2017  ...
Rabobank Maliebaan, Utrecht

Rabobank Maliebaan, Utrecht

Oude situatie Oude situatie Inspiratie Herinrichting Rabobank Maliebaan De opdrachtgever vroeg een interieur met meer sfeer en flexibele gebruiksmogelijkheden dan de bestaande, nogal minimalistische inrichting. Wij hebben ons laten inspireren door de historische villa die het hart vormt van het huidige complex. Hier bevindt zich de betimmerde “herenkamer”  die als basis heeft gediend voor de vormgeving van de nieuwe interieurelementen. Hiermee is ook ruimte gemaakt voor een uitgebreide groenvoorziening met als hoogtepunt een ruimtelijke structuur die door het atrium een verbinding vormt tussen de verdiepingen.      Locatie: Utrecht Projecttype: Herinrichting kantoorgebouw Opgeleverd: 2020  ...